Piirit // Circles

PALUU KOTIIN – TOIPUMISEN PIIRI


Toipumisen piiri on tarkoitettu kaikille luonnontajun avartamisesta ja luonnonpalauttamisesta kiinnostuneille henkilöille, jotka toivovat luonnollisempaa tulevaisuutta ja haluavat pelastaa maailman. Aikamme ankarien haasteiden edessä kokoonnumme piiriin, leiritulen ääreen. Kerromme myyttisiä tarinoita, laulamme ja palaamme luonnolliseen rytmiin, luonnontajuun. Piirin virittämä hiljainen haltijoituminen auttaa tuntemaan Itsen (yhteisöllisen, lajillemme ominaisen sielun), avautumaan luonnontajulle ja työskentelemään kaikkien lajien tulevien sukupolvien puolesta.

Ajankohdat:

12.1.20

22.3.20 (*peruttu koronaviruspandemian vuoksi*)

3.5.2020

kunakin päivänä klo 10-16

Paikka: Töölöntulli, Helsinki (tarkempi paikka vain ilmoittautuneille!)

Vetäjinä: Susanna Aarnio & Kaarne Karjalainen

Hinta: 100e / kerta

Ilmoittautumiset: johannes.setala.keskus@gmail.com


LUONTOVIISAUTEEN HERÄTTELEVÄT RUMPUPIIRIT HÄMEENLINNASSA


”Säännöllinen ikiaikaiseen luontoviisauteen herättelevä rumpupiiri Hämeenlinnassa. Kokoontuminen noin kolmen viikon välein. Jokainen kokoontuminen sisältää infoteeman, johdetun rummutuksen sekä rumpumatkan purkukeskustelun.

Aloitamme illan teemalla, jossa syvennymme johonkin suomalais-ugrilaisen samanismin ydinasiaan: mm. maailmankuvaan, sielu-uskoon, pyhään luontoyhteyteen, hyvinvointi- ja parantajaperinteeseen, henkiyhteyksiin ja symboliikkaan sekä rumputyöskentelyyn ja äänen käyttöön. Teemat syventävät tietoisuutta samanismista ja johdattelevat rummutukseen.”

Vetäjänä: Juha Kivinen

Paikka: Lunnikiven mökki – Idänpääntie 6, 13210 Hämeenlinna

Piirin tarkemmat tiedot: https://www.henkinenopas.fi/rumpupiiri+hameenlinna/


Huomaathan ilmoittautuessasi keskuksen toimintaehdot!