Koulutukset // Training Programs


Luonnontaju-koulutus

Arvoisa lajitoveri! Elämme lievästi sanottuna haastavia aikoja. Kuudes sukupuuttoaalto ravistelee tuntemaamme maailmaa. Luonnonvarat ovat hupenemassa. Samaan aikaan saasteet, ilmastonmuutos ja alati kasvava kulutustaso repivät elonkehää. Tulevaisuus tarvitsee elonkehän, perinteet ja itsensä tuntevia, aktiivisia toimijoita. Siksi olemme luoneet uuden koulutuksen, joka auttaa tuntemaan itsen, avautumaan luonnontajulle ja työskentelemään kaikkien lajien tulevien sukupolvien puolesta.

Luonnontaju-koulutus koostuu kurssiviikonlopuista Juvalla ja Mustiossa, kirjallisista tehtävistä sekä monimuotoisista kenttäharjoituksista. Lähestymme esivanhempiemme noita- ja tietäjäperinteitä fyysisenä, henkisenä ja ekologisena eloonjäämisoppina. Koulutuksen aikana tutkimme yhteisöllisesti perinteiden kulttuuriekologiaa, viritämme aistimme luonnontajuun ja löydämme voimaa näihin haastaviin aikoihin.TULEVAT KOULUTUSOHJELMAT:

”Ankervo Vipunen” – tuleva koulutusohjelma (alkaa syksyllä 2020)

Luonnontaju-koulutuksen päättyessä kesään 2020 jatkamme uudella koulutusohjelmalla. Syksyllä 2020 alkava koulutus on vielä suunnitteluasteella, joten tarkemmat tiedot tulevat tänne kevään 2020 aikana.

Lisätiedot: johannessetalakeskus@gmail.com